Velkommen til KFUM København, håndbold

- og til KLUBMODUL

KFUM København håndbold anvender Klubmodul som værktøj til styring af vores medlemskartotek og kontingent-opkrævning.

Trænere/ledere:

Du skal alene oprette en profil, hvis du ikke også er medlem af klubben. Så får du adgang til dine holdlister og andre administrative muligheder.

Medlemmer:

Du melder dig ind i KFUM København håndbold ved at:

1. Oprette en profil
En profil oprettes ved at klikke på knappen "Opret profil" under Pilen i øverste højre hjørne af denne side. Husk at udfylde alle relevante felter i korrekt stand og indtaste fungerende e-mail - da disse oplysninger vil tjene til al medlemskommunikation fremadrettet fra klubben.

2. Tilmelde dig kontingenttype

Du melder dig til et hold ved at følge  anvisningen under menuen ”Indmeldelse” i øverste venstre hjørne af denne side. Er du passivt medlem eller går på efterskole skal du vælge det alternativ. Du er først medlem, når du har tilmeldt dig et hold!

Udmeldelse
1. Log ind på din profil
2. Vælg: ”Mine tilmeldinger"
3. Klik på dit medlemskab under Tilmeldingsoversigt og meld dig ud - gerne med en kommentar